Masajul Hawaiian Lomi-Lomi are un efect complex, acționând asupra stării psihologice, emoționale și fizice a clientului. Are un efect pozitiv asupra sănătății corpului, frumuseții pielii și stării emoționale.

Beneficiile masajului Lomi Lomi sunt următoarele:

 • Îmbunătățește circulația sângelui și fluxul limfatic;
 • Organismul este curățat de toxine și alte substanțe nocive;
 • Metabolismul este normalizat;
 • Țesuturile și celulele sunt saturate cu oxigen;
 • Starea pielii se îmbunătățește, culoarea naturală, fermitatea și elasticitatea revine;
 • Durerea și disconfortul în mușchi și articulații dispare;
 • Starea psiho-emoțională se stabilizează, nervozitatea, anxietatea și apatia dispare.

Masajul Lomi Lomi este unic în tehnica sa și nu are analogi. 

 1. Specialistul masează pielea cu grijă cu uleiuri esențiale. Ele promovează o mai bună relaxare. În etapa inițială, terapeutul de masaj identifică și zonele cele mai problematice, cărora li se va acorda o atenție deosebită.
 2. Terapeutul trece la acțiuni de masaj. Tehnica implică un efect activ asupra țesuturilor adipoase situate sub piele. Pentru aceasta se folosesc adesea bețișoare speciale cu efect de masaj. Atingerea ușoară ajută la corectarea contururilor figurii.
 3. Următoarea etapă este studiul mușchilor și articulațiilor. Tehnica include mișcări clasice de masaj. Nu există o secvență strictă de acțiuni. Terapeutul frământă bine toate părțile corpului, în special pe cele problematice.
 4. Apoi, focalizarea atenției se mută către torace, regiunea abdominală și coloana vertebrală. Bastoanele de masaj vin din nou în ajutor. La Baliss Spa sunt utilizate materiale naturale, cum ar fi lemnul sau piatra. Acestea sunt capabile să aibă un impact mai profund și mai puternic decât mâinile.
 5. Ultima etapă presupune umplerea corpului cu energie. Pentru a face acest lucru, specialistul acționează puncte specifice de pe întreg corpul.

Merită să participi la cel puțin o sesiune de masaj lomi lomi pentru a te simți cu totul diferită, cu o ușurare și relaxare totală atât în corp, cât și în suflet.