Dacă un masaj reflexogen al picioarelor este pre puțin pentru tine, atunci masajul Shiatsu sigur te cucerește. Tehnica acestui masaj Shiatsu constă în aplicare de presiune pe punctele reflexogene de pe întregul corpului uman. Masajul Shiatsu provine din Japonia și este practicat nu doar cu degetele și palmele, dar contribuie și coatele, antebrațele și uneori picioarele.

Beneficiile unui masaj Shiatsu efectuat într-un salon de masaj

  • Accelerează refacerea musculară după un efort fizic consistent
  • Îmbunătățește calitatea somnului, datorită efectului relaxant și liniștitor asupra sistemului nervos
  • Îmbunătățește funcția respiratorie prim relaxare mușchilor cutiei toracice. Astfel un masaj Shiatsu în București promovează un stil de respirație mai profundă și regulată.
  • Totodată susține funcția sistemului nervos prin presiune terminațiilor nervoase de pe întreg corpul uman.
  • Îmbunătățirea concentrației și activității mentale prin relaxarea profundă indusă, ajută la îmbunătățirea funcționării cognitive.
  • Un masaj Shiatsu contribuie la echilibrarea sistemului endocrin care răspunde nivelul hormonilor din organism. Prin stimularea punctelor energetice și relaxarea profundă, masajul Shiatsu ajută la reglarea funcției endocrine și îmbunătățește echilibrul hormonal.

 Tehnica unui masaj Shiatsu realizat într-un salon de masaj în București se bazează pe menținerea sănătății și a echilibrului energetic prin stimularea unui flux de energie pozitivă.

Înlăturarea febrei musculare și oboselii cu ajutorul unui masaj Shiatsu

La un salon de masaj cu profesioniști calificați poți înlătura oboseala și febra musculară, acest lucru este posibil prin presopunctura de către terapeut în zona dintre ceafă și cap, printr-o apăsare puternică cu degetul mijlociu timp de trei secunde. De asemenea în caz de oboseală masajul Shiatsu te ajută prin presopunctura degetelor de la picioare cu ajutorul degetului mare și mijlociu.