Tehnica masajului la 4 mâini este una specială, așa cum este efectuată de doi terapeuți concomitent. Mișcările acestora nu sunt oarecare sau haotice, ci sunt bine determinate și coordonate între ele, astfel obțineți un rezultat maxim.

Avantajul principal este nivelul ridicat de intensitate al masajului, care poate fi dobândit doar datorită tehnicii la 4 mâini. În timpul procedurii, terapeuții reușesc să acorde o atenție deosebită zonelor problematice ale corpului dumneavoastră.

Un plus suplimentar este relaxarea profundă. Masajul la 4 mâini amplifică senzația de relaxare și eliberare a tensiunilor și blocajelor din corp. Prin mișcări sincronizate și ritmice ale terapeuților, poți ajunge la relaxarea totală a corpului și a minții în cel mai scurt timp posibil. Așa cum lucrul este la 4 mâini, terapeutele pot acoperi o suprafață mai mare a corpului și pot lucra la zone diferite concomitent.

Terapeuții utilizează o varietate de mișcări și tehnici în timpul masajului la patru mâini, cum ar fi fricțiuni, presiuni, mângâieri, frământări și vibrații. Acestea sunt adaptate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client și pot varia în intensitate și ritm în timpul sesiunii.

Principalele indicații pentru acest tip de masaj:

  • Necesitatea de a obține un efect rapid într-un timp limitat
  • Stres constant, anxietate, probleme de somn
  • Dureri în articulații sau spate din cauza unui stil de viață sedentar
  • Acest masaj s-a dovedit a fi un mijloc de combatere a kilogramelor în plus.
  • Oboseală cronică, letargie

Masajul în patru mâini relaxează, calmează, îndepărtează orice negativitate și oboseală. Este necesar mai ales persoanelor implicate în activități sportive  profesionale, cele legate de comunicare, educație, activitate intelectuală și tensiune nervoasă puternică.

Maseurii notează că acest tip de masaj stimulează simultan ambele emisfere ale creierului. Aceasta este valoarea sa principală, pacienții în timpul unei ședințe de masaj cu patru mâini par să se dizolve, să uite și să simtă o stare plăcută a întregului corp, să scape de fluxul gândurilor, să-și piardă simțul timpului și al spațiului.

Majoritatea clienților devin fani ai masajului la 4 mâini chiar după prima ședință. Dacă încă nu ai încercat niciodată tehnica masajului la 4 mâini, te încurajăm să faci o programare la Baliss Spa și să trăiești o experiență senzorială inedită.

Este posibil ca pacientul să simtă disconfort sau durere în timpul masajului la 4 mâini?

Nu, acest tip de masaj trebuie să fie plăcut și să nu provoace niciun disconfort, să fie moale, să aducă doar relaxare și calm. Masajul la patru mâini are și o serie de proprietăți medicinale.

Perfect pentru ameliorarea durerilor de cap, durerilor cervicale și de spate. De asemenea, este folosit pentru a restabili echilibrul sistemului musculo-scheletic, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a limfei.