Energia vitală este o sursă de energie primordială a vieții. Încă din cele mai străvechi timpuri se știe că cei care posedă din abundență această energie și cei care cunosc să o folosească conștient sunt mai sănătoși, mai fericiți și mai împliniți, reușind mai ușor să-și atingă scopurile și să-și realizeze dorințele. Această energie vitală circulă prin organismul uman prin niște canale energetice numite meridiane.

Sistemul energetic uman este format din mai multe meridiane, prin urmare există 12 meridiane energetice principale, conectate cu principalele organe interne. Aceste meridiane trebuie periodic lucrate și activate astfel încât acestea să-și mențină un nivel înalt de vibrații. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui masaj Thailandez, care este bazat pe presopunctura unor centre energetice din meridiane.

Dezechilibrele sau blocajele punctelor de energie în meridiane duce la afecțiuni și disfuncții în organism. Prin stimularea punctelor de presopunctură de-a lungul meridianelor, se poate restabili fluxul armonios al energiei vitale și se poate promova vindecarea și echilibrul în organism. Stimularea acestor puncte trebuie efectuată doar de specialiști profesioniști într-un salon de masaj cu servicii de calitate înaltă. 

Rolul meridianelor în terapia unui masaj Thailandez.

Masajul Thailandez are la bază prelucrarea și activarea fluxului de energie vitală prin presopunctura și stretching. Presopunctura se aplică folosind degetele, pumnii, coatele, genunchii, picioarele și ajută la fluidizarea energiei prin meridiane. Mișcările de Stretching efectuate în timpul unui masaj Thailandez în București cu ajutorul unui terapeut calificat într-un salon de masaj are un efect de relaxare totală instantanee și detensionare a mușchilor și a articulațiilor.

În timpul unui masaj Thailandez, meridianele ajută terapeutul într-un salon de masaj să deblocheze zonele în care energia circulă deficitar. Prin urmare, deblocarea tuturor meridianelor ajută la îmbunătățirea stării de bine, la nivelul de energie a corpului și a ritmului de viață.

Dacă nu știi unde găsești un salon de masaj thailandez în București, noi îți recomandăm salonul de masaj Baliss Spa cu cei mai iscusiți terapeuți! Te așteptăm la al nostru salon de masaj în București!