În viața fiecăruia apar momente de stres și neliniște. Când este foarte greu să dormim noaptea, iar bolile ne urmăresc în mod constant. 

Masajul Aroma Therapy te va scuti de toate suferințele de mai sus. La Baliss Spa poți alege între masaje de 30, 60 sau 90 de minute. Terapeuții iscusiți te ajută să găsești echilibrul perfect cu masajul aroma therapy, prin amestecurile de uleiuri esențiale special formate pentru a vă calma și relaxa. În timpul acestui tip de masaj, uleiurile esențiale concentrate sunt inhalate sau absorbite prin piele.

S-a dovedit că aroma terapia vindecă insomnia, anxietatea, nervozitatea, depresia și durerile de cap. Mintea este direct legată de corp, iar bunăstarea depinde de felul în care te simți. Uleiurile esențiale au un efect pozitiv asupra sistemului respirator și cresc nivelul de imunitate. 

Dacă efectuați cu regularitate acest tip de masaj, acesta vă va ajuta cu siguranță să dormiți mai bine și, de asemenea, să vă îmbunătățiți sănătatea generală. Acest tratament este cunoscut și pentru stabilizarea tensiunii arteriale normale.

Ce este aroma terapia?

Aroma terapia utilizează uleiuri esențiale despre care se știe că au proprietăți vindecătoare. Aceste uleiuri sunt esențe concentrate extrase din flori, fructe, semințe, frunze si petale. Uleiurile esențiale sunt selectate în funcție de nevoile individuale și sunt utilizate în diferite scopuri terapeutice.

De exemplu, uleiul de lavandă are proprietăți calmante și ajută la inducerea somnului și la reducerea anxietății. Uleiul de mentă are un efect revigorant și poate fi utilizat pentru a stimula mintea și a reduce oboseala. Uleiul de eucalipt are proprietăți decongestionante și ajută la eliberarea căilor respiratorii și creșterea imunității.

Masajul Aroma Therapy este o modalitate plăcută și eficientă de a îmbunătăți starea de sănătate și de a promova relaxarea și echilibrul minte-corp. Un aspect foarte important este să fie utilizate uleiuri esențiale de calitate înaltă și să fie respectate dozajul recomandat pentru fiecare pacient în funcție de sensibilitatea sa.

Însă la Baliss Spa, nu trebuie să îți faci griji de calitatea procedurii, terapeuții noștri iscusiți din Bali te vor lăsa încântat și relaxat.