Masajul de relaxare este o procedură foarte plăcută care permite obținerea unei recuperări energetice în cel mai scurt timp. Savurezi relaxarea profundă, te umpli de noi forțe și ai ocazia de a percepe sentimentul de zbor și libertate chiar la Baliss Spa. Masajul de relaxare al întregului corp face mușchii să se relaxeze și să restabilească vitalitatea întregului corp.

Pentru cine este masajul de relaxare?

Această procedură este utilă atât ca metodă terapeutică, cât și ca metodă profilactică. Pentru persoanele sănătoase, un masaj de relaxare este o procedură excelentă anti-stres, care ajută la ameliorarea tensiunii după zilele de lucru.

Este ideal pentru cei care suferă de stres, anxietate, oboseală sau tensiuni musculare. De asemenea, este potrivit și pentru cei care doresc să se răsfețe și să experimenteze o stare profundă de relaxare și liniște. Indiferent de vârstă sau sex, masajul de relaxare poate aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea generală a unei persoane.

Beneficiile masajului de relaxare:

Studiile au arătat că masajul ajută la scăderea nivelului de cortizol, hormonul stresului, și la creșterea producției de serotonină și endorfine, hormonii fericirii și bunăstării.

Pe lângă efectele relaxante, masajul de relaxare contribuie și la:

  • Îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice
  • La eliberarea toxinelor din organism
  • La ameliorarea durerilor musculare
  • La îmbunătățirea flexibilității articulațiilor

Este un moment al răsfățului în care îți sugerăm să te lați purtat/ă de mișcările tandre ale mâinilor experte ale terapeutului, să te conectezi cu propriul tău corp și să lași creierul să se relaxeze împreună cu ceilalți mușchi tensionați. Mișcările line, fără grabă, cu puțină presiune, te vor face să simți armonie și pace interioară.

Prin urmare, acest tip de masaj permite relaxarea întregului organism atât în interior cât și în exterior. Masajul de relaxare este recomandat după zilele obositoare de la serviciu, după un efort fizic intens sau pentru combaterea un stres emoțional.