Masajul gâtului Back and Neck are cea mai tare zonă de exercitare a masajului terapeutic. Partea cervicală și coloana vertebrală sunt cele mai importante zone ale corpului responsabile pentru transmiterea și executare comenzilor care pot fi masate. De asemenea, zona cervicală dispune de un puternic sistem vascular și muscular, fapt ce determină un loc favorabil pentru colectarea energiei negative, a stresului și a încordării musculare.

Datorită unui masaj Back and Neck efectuat cu regularitate, zona cervicală este susținută într-un flux constant și sănătos. O ședință de masaj Back and Neck efectuată într-un salon de masaj în București, poate fi executată atât cu pacientul așezat pe scaun cât și culcat pe masa de masaj.

Care sunt tehnicile pentru un masaj Back and Neck?

Tehnica unui masaj Back and Neck la București diferă în funcție de necesitățile fiecărui client. Pentru revigorarea spatelui, într-un salon de masaj terapeutul cel mai bine va efectua mișcări de jos în sus, ample și fixe. Scopul este de a energiza sistemul capilar vascular, fluxurile circulatorii și întreg organismul în complex.

Căldura corpului obținută în urma mișcărilor active de masaj Back and Neck favorizează pătrunderea ingredientelor active din uleiurile esențiale folosite, stimulează micro circulația și ameliorează tensiunea la nivelul terminațiilor nervoase. Totodată la efectuarea unui masaj Back and Neck într-un salon de masaj în București, unde sunt utilizate uleiuri esențiale de înaltă calitate, iar efectul va întări acțiune de tonifiere și va da pielii un adevărat impuls vital.

Curiozități pe care nu le știai despre masajul Back and Neck și beneficiile acestuia:

  • Un masaj Back and Neck efectuat in salon de masaj ajută la menținerea și creșterea imunității. Datorită scăderii hormonilor de stres, sistemul imunitar lucrează mai eficient și est mult mai rezistent la factorii patogeni din mediul înconjurător.
  • Câteva ședințe de masaj Back and Neck îmbunătățește vigilența mentală. Acest beneficiu vine odată cu relaxarea și dezactivarea proceselor de rutină care ne obosesc zilnic.
  • De asemenea, masajul Back and Neck contribuie la eliminarea toxinelor și la creșterea nivelului de oxigenare a celulelor prin activarea rapidă a sistemului sangvin.
  • Masajul Back and Neck conferă o mobilitate crescută a articulațiilor, acest fapt se datorează eliberării tensiunii din articulații și mușchii care o înconjoară. Prin urmare gama de mișcări articulare crește considerabil.
  • Efectuat cu regularitate, masajul Back and Neck îmbunătățește postura corpului. Acest tip de masaj ameliorează tensiunea de la nivelul gâtului și a umerilor, zone frecvent suprasolicitate de toți oamenii care petrec mult timp sedentar.